Tervetuloa seurasi verkkokauppaan

GLOW POLAR takki Liikuntaseura Pori /Tummansininen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kuvaus

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin päällä. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Takin sisäpinta on nukkapintainen ja tuntuu iholla lämpimältä. Sporttinen takki on kapealinjainen.

Vasemmassa rinnassa Liikuntaseura Porin logo, selässä iso logopainatus. Logon alle painettu laji, valitse painatus valikosta. Mikäli takkiin ei haluta lajipainatusta valitse valikosta - ei lajipainatusta -.

Materiaali 80PA, 20%EA

Koot: 120, 130, 140, 150, XS, S, M, L, XL
Väri: tummansininen

GLOW POLAR takki Liikuntaseura Pori /Tummansininen

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

+5,00 €

Maximum number of characters: 12

* Vaaditut tiedot

65,00 €

Yksityiskohdat

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin päällä. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Takin sisäpinta on nukkapintainen ja tuntuu iholla lämpimältä. Sporttinen takki on kapealinjainen. Vasemmassa rinnassa Liikuntaseura Porin logo, selässä iso logopainatus. Logon alle painettu laji, valitse lajin nimi valikosta. Mikäli takkiin ei haluta lajipainatusta valitse valikosta - ei lajipainatusta -. Materiaali 80PA, 20%EA Koot: 120, 130, 140, 150, XS, S, M, L, XL Väri: tummansininen