Tervetuloa seurasi verkkokauppaan

SLEEK O-aukkoinen pitkähihainen Liikuntaseura Pori /Musta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kuvaus

O-aukkoinen pitkähihainen paita on malliltaan istuva ja hihoissa on mukavasti pituutta. Korkealaatuinen ja joustava materiaali on hengittävä ja haihduttaa kosteuden nopeasti, jolloin käyttömukavuus on ihanteellinen.

Vasemmassa rinnassa Liikuntaseura Porin logo, selässä iso logopainatus. Logon alle painettu laji, valitse lajipainatus valikosta. Painatukset valkoisella. Mikäli paitaan ei haluta lajipainatusta valitse valikosta - ei lajipainatusta -.

Nimipainatus lisähinnasta (5,00€) vasempaan rintaan logon yläpuolelle.

Materiaali: 80% PA, 20% EA
Koot: 120, 130, 140, 150, XS, S, M, L, XL
Väri: musta

SLEEK O-aukkoinen pitkähihainen Liikuntaseura Pori /Musta

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

+5,00 €

Maximum number of characters: 12

* Vaaditut tiedot

44,00 €

Yksityiskohdat

O-aukkoinen pitkähihainen paita on malliltaan istuva ja hihoissa on mukavasti pituutta. Korkealaatuinen ja joustava materiaali on hengittävä ja haihduttaa kosteuden nopeasti, jolloin käyttömukavuus on ihanteellinen. Vasemmassa rinnassa Liikuntaseura Porin logo, selässä iso logopainatus. Logon alle painettu laji, valitse lajipainatus valikosta. Painatukset valkoisella. Mikäli paitaan ei haluta lajipainatusta valitse valikosta - ei lajipainatusta -. Nimipainatus lisähinnasta (5,00€) vasempaan rintaan logon yläpuolelle. Materiaali: 80% PA, 20% EA Koot: 120, 130, 140, 150, XS, S, M, L, XL Väri: musta