Tervetuloa seurasi verkkokauppaan

GLOW POLAR takki Elise tummansininen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kuvaus

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin päällä. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Takin sisäpinta on nukkapintainen ja tuntuu iholla lämpimältä. Sporttinen takki on kapealinjainen.

Vasemmassa rinnassa Elise- logo, selässä uusi voimistelijalogo valkoisella.

Tummansininen Glow Polar treenitakki on seuran uusi virallinen treenitakki ja korvaa aiemmin käytetyn sähkönsinisen Beam-takin.

Materiaali 80PA, 20%EA.

Koot: 120, 130, 140, 150, XS, S, M, L, XL
Väri: tummansininen

GLOW POLAR takki Elise tummansininen

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

64,00 €

Yksityiskohdat

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin päällä. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Takin sisäpinta on nukkapintainen ja tuntuu iholla lämpimältä. Sporttinen takki on kapealinjainen. Vasemmassa rinnassa Elise- logo, selässä uusi voimistelijalogo valkoisella. Tummansininen Glow Polar treenitakki on seuran uusi virallinen treenitakki ja korvaa aiemmin käytetyn sähkönsinisen Beam-takin. Materiaali 80PA, 20%EA. Koot: 120, 130, 140, 150, XS, S, M, L, XL Väri: tummansininen