Tervetuloa seurasi verkkokauppaan

GLOW POLAR takki valkoinen EVT yksinluistelu

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kuvaus

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin päällä. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Sporttinen takki on kapealinjainen.

Vasemmassa rinnassa EVT logopainatus sinisellä. Vasemmassa hihassa Suomen lippu. Nimipainatus lisähinnasta, kirjoita nimi alla olevaan kenttään.

Materiaali 80PA, 20%EA.

Koot: 130, 140, 150, XS, S, M, L
Väri: valkoinen

GLOW POLAR takki valkoinen EVT yksinluistelu

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

+5,00 €

Maximum number of characters: 12

* Vaaditut tiedot

62,00 €

Yksityiskohdat

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin päällä. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Sporttinen takki on kapealinjainen. Vasemmassa rinnassa EVT logopainatus sinisellä. Vasemmassa hihassa Suomen lippu. Nimipainatus lisähinnasta, kirjoita nimi alla olevaan kenttään. Materiaali 80PA, 20%EA. Koot: 130, 140, 150, XS, S, M, L Väri: valkoinen