Tervetuloa seurasi verkkokauppaan

GLOW POLAR takki musta EVT

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kuvaus

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin päällä. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Sporttinen takki on kapealinjainen.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat -painatus selässä, vasemmassa rinnassa EVT logopainatus. Painatukset hopeanharmaalla. Vasemmassa hihassa Suomen lippu. Nimipainatus lisähinnasta, kirjoita nimi alla olevaan kenttään.

Materiaali 80PA, 20%EA.

Koot: 130, 140, 150, XS, S, M, L
Väri: musta

GLOW POLAR takki musta EVT

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

+5,00 €

Maximum number of characters: 12

* Vaaditut tiedot

67,00 €

Yksityiskohdat

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin päällä. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Sporttinen takki on kapealinjainen. Etelä-Vantaan Taitoluistelijat -painatus selässä, vasemmassa rinnassa EVT logopainatus. Painatukset hopeanharmaalla. Vasemmassa hihassa Suomen lippu. Nimipainatus lisähinnasta, kirjoita nimi alla olevaan kenttään. Materiaali 80PA, 20%EA. Koot: 130, 140, 150, XS, S, M, L Väri: musta