Tervetuloa HSK kauppaan

GLOW POLAR takki musta HSK yksinluistelu

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kuvaus

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Sporttinen takki on kapealinjainen.

Takkiin on painettu glitterhopealla HSK Figure Skating selkään ja HSK-logo vasempaan rintaan hopeanharmaalla. Suomenlippu vasemmassa hihassa. Lisähinnasta henkilönimi oikeassa rinnassa.

Materiaali 80PA, 20%EA.

Koot: 120, 130, 140, 150, XS, S, M, L, XL

GLOW POLAR takki musta HSK yksinluistelu

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

+5,00 €

Maximum number of characters: 12

* Vaaditut tiedot

64,00 €

Yksityiskohdat

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Sporttinen takki on kapealinjainen. Takkiin on painettu glitterhopealla HSK Figure Skating selkään ja HSK-logo vasempaan rintaan hopeanharmaalla. Suomenlippu vasemmassa hihassa. Lisähinnasta henkilönimi oikeassa rinnassa. Materiaali 80PA, 20%EA. Koot: 120, 130, 140, 150, XS, S, M, L, XL