Tervetuloa HSK kauppaan

I love HSK irtomerkki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

TAI

Kuvaus

Brodeerattu irtomerkki, jonka voi ommella tai silittää vaatteeseen. Merkin taustapuolella on liimapinta, jonka ansiosta merkin voi kiinnittää vaatteeseen/kankaaseen silitysraudalla lämmittämällä.

Merkin halkaisija on 7cm. Valkoinen taustakangas ja brodeeraukset mustalla/punaisella.

Kiinnitysohje: tarkista aina ennen merkin kiinnitystä, että tuote, johon merkki silitetään kestää silitysraudan lämpötilan! Silitysraudan lämpötila on kaksi pistettä. Aseta merkki haluttuun kohtaan ja laita päälle leivinpaperi. Paina silityraudalla leivinpaperin päältä voimakkaasti noin 10-15 sekunnin ajan.

I love HSK irtomerkki

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Brodeerattu irtomerkki, jonka voi ommella tai silittää vaatteeseen. Merkin taustapuolella on liimapinta, jonka ansiosta merkin voi kiinnittää vaatteeseen/kankaaseen silitysraudalla lämmittämällä. Merkin halkaisija on 7cm. Valkoinen taustakangas ja brodeeraukset mustalla/punaisella. Kiinnitysohje: tarkista aina ennen merkin kiinnitystä, että tuote, johon merkki silitetään kestää silitysraudan lämpötilan! Silitysraudan lämpötila on kaksi pistettä. Aseta merkki haluttuun kohtaan ja laita päälle leivinpaperi. Paina silityraudalla leivinpaperin päältä voimakkaasti noin 10-15 sekunnin ajan.