Tervetuloa seurasi verkkokauppaan

GLOW POLAR takki KuTa / pinkki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kuvaus

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Sporttinen takki on kapealinjainen ja pituus on vyötärölle.

KuTa Finland -logo on painettu selkään hopeisella. Oikeassa hihassa Kuopion Taitoluistelijat -painatus hopeisella. Suomenlippu -painatus vasemmassa hihassa. Lisähinnasta nimipainatus kaunokirjoituksella vasemmassa rinnassa (hopea).

Materiaali: 100% polyester

Takin väri pinkki.

GLOW POLAR takki KuTa / pinkki

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

+5,00 €

Maximum number of characters: 12

* Vaaditut tiedot

66,00 €

Yksityiskohdat

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Sporttinen takki on kapealinjainen ja pituus on vyötärölle. KuTa Finland -logo on painettu selkään hopeisella. Oikeassa hihassa Kuopion Taitoluistelijat -painatus hopeisella. Suomenlippu -painatus vasemmassa hihassa. Lisähinnasta nimipainatus kaunokirjoituksella vasemmassa rinnassa (hopea). Materiaali: 100% polyester Takin väri pinkki.