Tervetuloa seurasi verkkokauppaan

Sistema Klip It Eväsrasia 2L

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

TAI

Kuvaus

Sistema Klip It Blue -sarjan eri kokoiset ja muotoiset säilytysrasiat ovat helposti ja tukevasti pinottavia, ja ne sopivat kaikenlaiseen säilytykseen. Klip It -rasiat on suunniteltu erittäin helppokäyttöisiksi – kannet pysyvät napakasti paikoillaan näppärien klipsien avulla. Säilytysrasiat kestävät pakastuksen, lämmittämisen mikrossa ja konepesun. Sistema Klip It -rasiat on valmistettu Uudessa Seelannissa eivätkä ne sisällä ftalaatteja tai BPA:ta.

Tähän 2L kokoiseen rasiaan mahtuu reilut eväät. Rasiaan mahtuu eväsleivät, banaani, mandariinit ja tuoreita vihanneksia.

- Säilytysrasia kaikenlaisille ruokatuotteille
- Klipsit pitävät kannen napakasti paikallaan
- Pinottava
- Kestää pakastuksen, lämmittämisen mikrossa ja konepesun
- Ei sisällä ftalaatteja tai BPA:ta
- Valmistettu Uudessa Seelannissa
- Materiaali: PP-muoviKorkeus: 80 mm

Korkeus: 80 mm
Leveys: 170 mm
Syvyys: 235 mm

Sistema Klip It Eväsrasia 2L

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Sistema Klip It Blue -sarjan eri kokoiset ja muotoiset säilytysrasiat ovat helposti ja tukevasti pinottavia, ja ne sopivat kaikenlaiseen säilytykseen. Klip It -rasiat on suunniteltu erittäin helppokäyttöisiksi – kannet pysyvät napakasti paikoillaan näppärien klipsien avulla. Säilytysrasiat kestävät pakastuksen, lämmittämisen mikrossa ja konepesun. Sistema Klip It -rasiat on valmistettu Uudessa Seelannissa eivätkä ne sisällä ftalaatteja tai BPA:ta. Tähän 2L kokoiseen rasiaan mahtuu reilut eväät. Rasiaan mahtuu eväsleivät, banaani, mandariinit ja tuoreita vihanneksia. - Säilytysrasia kaikenlaisille ruokatuotteille - Klipsit pitävät kannen napakasti paikallaan - Pinottava - Kestää pakastuksen, lämmittämisen mikrossa ja konepesun - Ei sisällä ftalaatteja tai BPA:ta - Valmistettu Uudessa Seelannissa - Materiaali: PP-muoviKorkeus: 80 mm Korkeus: 80 mm Leveys: 170 mm Syvyys: 235 mm