Tervetuloa STR verkkokauppaan

GLOW POLAR takki STR

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kuvaus

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Sporttinen takki on kapealinjainen ja pituus on vyötärölle.

Selässä STR -brodeeraus kultaisella. Vasemmassa rinnassa STR-logo ja lisähinnasta oikeassa rinnassa henkilönimi. Kirjoita halutessasi henkilönimi alle lisäkenttään.

Materiaali: 100% polyester

Takin väreinä musta ja valkoinen.

GLOW POLAR takki STR

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

+5,00 €

Maximum number of characters: 12

* Vaaditut tiedot

67,00 €

Yksityiskohdat

Glow Polar-takin sisäpinta on miellyttävän pehmeä ja lämmin. Ulkopinta on sileä ja kestävä. Muotoleikkaukset edessä ja takana takaavat kauniin istuvuuden. Takissa on pystykaulus, vetoketjutaskut edessä ja hihoissa on peukkureiät. valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka joustaa, hengittää ja haihduttaa kosteuden. Sporttinen takki on kapealinjainen ja pituus on vyötärölle. Selässä STR -brodeeraus kultaisella. Vasemmassa rinnassa STR-logo ja lisähinnasta oikeassa rinnassa henkilönimi. Kirjoita halutessasi henkilönimi alle lisäkenttään. Materiaali: 100% polyester Takin väreinä musta ja valkoinen.