Teamstore logo

0 tuotetta

Kotisivu

Ikoni

OMA VERKKO-
KAUPPA SEUROILLE

Team Place tarjoaa seuroille käyttöön verkkokauppapalvelun, jonka ansiosta seuravaatteiden tilaus sujuu todella helposti. Seuran oma mallisto on tällöin myynnissä verkkokaupassa, josta jäsenet tekevät ostoksensa suoraan verkossa ja toimitus tapahtuu postitse kotiin. Ei enää tilauslistojen keräämistä eikä maksujen seurantaa. Helppoa ja vaivatonta!

Ikoni

VAATTEIDEN
VALMISTUS

Vaatemalliston perusajatus on pysyvyys vuosien ajan, jolloin urheilijat ja joukkueet voivat täydentää aiemmin hankittuja tuotteita edellisten jäädessä pieneksi tai uusien urheilijoiden aloittaessa. Tärkeä asia on laaja kokovalikoima, jolloin lapset ja aikuiset voivat käyttää samaa mallia. Tällöin seuran kaikilla jäsenillä on aina saman näköiset tuotteet käytössä. Lisäksi Team Place valmistaa kilpailupukuja muodostelmaluistelijoille, cheerleadereille ja voimistelijoille.

Ikoni

TEKSTIILIPAINATUS
JA -BRODEERAUS

Team Placen palveluun kuuluu seuralogojen ja muiden painatusten ja brodeerausten tekeminen tuotteisiin. Tällöin asiakas saa kokonaispalvelua yhden katon alta eikä tarvitse viedä seuralle tai joukkueelle hankittuja vaatteita erikseen painettavaksi. Nyt myös yksittäisen kuluttajan on mahdollista saada oma painatus tuotteeseen ostaessaan vaatteen Team Placen verkkokaupasta.

Ikoni

MUUT
PALVELUT

Team Place toimii suurissa urheilutapahtumissa tavarantoimittajana. Lisäksi liiketoimintaan kuuluu lisenssiasusteiden ja –päähineiden myynti ja maahantuonti keskusliikkeille ja tavarataloille.