0 tuotetta

Vaate omalla painatuksella

Kuva jos lukee paina oma teksti

Painattamalla logon huppariin, collegehousuihin tai vaikka kauluspaitaan, saat nopeasti uutta ilmettä urheiluseurallesi ja joukkueellesi!
Team Place toimittaa asiakkailleen nopeallakin toimitusajalla tunnettujen vaatemerkkien tuotteita. Kaikkiin tuotteisiin voidaan painaa tai brodeerata asiakkaan haluamat logot ja tekstit.

Olipa tilauksesi suuri tai pieni, olemme aina valmiita palvelemaan sinua! Painotuotteiden toimitusaika on yleisesti 1-3 viikkoa, mutta hyvin kiireellisissä tapauksissa tuotteet on mahdollista toimittaa myös muutaman päivän varoitusajalla!

Alla olevista linkeistä löydät helposti toimivat tuotteet jokaiseen käyttötarkoitukseen.

 

Verkkokauppaan

 

Vaatemerkit

 

Team Placen mallisto on suunniteltu erityisesti naisille. Sporttiset tuotteet sopivat treenivaatteiksi salille, lenkkipolulle ja yleisesti rentoon meininkiin. Korkealuokkaiset materiaalit. Tuotteet on saatavilla lapsille ja aikuisille. Koot 120cm –XL.

 

B&C:n mallistosta löytyy tuotteet lapsille ja aikuisille. Laajassa mallistossa on paljon erilaisia tuotteita T-paidoista ulkoilutakkeihin. B&C:n tuotteissa on nopea toimitusaika ja niitä voi suositella rentoon vapaa-aikaan.
Linkki

 

Fruit of the Loom on kaikkien tuntema vaatemerkki, jonka mallistosta löytyy tuotteet lapsille, naisilleja miehille. Malliston klassikoita ovat t-paidat ja pikeet. Fruitin tuotteista varsinkin colleget, hupparit ja kauluspaidat ovat suuressa suosiossa.

 
 

Gildanin tuotteet ovat jokaiselle sopivia perustuotteita. Mallistosta löytyy puuvillaiset T-paidat ja college-tuotteet lapsille ja aikuisille.
Linkki

 
 

Karibanin mallisto on laaja käsittäen lasten ja aikuisten tuotteet sekä oheistuotteet. Sporttiseen menoon löytyy tekniset pelipaidat, shortsit ja pikeet.
Linkki

 
 

Stormtechin takki- ja housumallisto on korkealaatuinen ja tuotteet on suunniteltu aktiiviseen ulkoilukäyttöön. Tuotteet naisille ja miehille
Linkki