0 tuotetta

Team place

Team Place on 1984 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita erityisesti urheiluseuroille sekä tarjoaa seuroille mahdollisuuden omaan räätälöityyn verkkokauppaan, josta seuran jäsenet pääsevät kätevästi suoraan ostamaan vaatteensa ilman välikäsiä ja –rahastuksia.

 

Mallisto on monipuolinen ja tuotevalikoima on rakennettu erityisesti ajatellen taitoluistelijoiden, voimistelijoiden ja cheerleadereiden tarpeita. Perusajatus vaatemallistolle on pysyvyys vuosien ajan, jolloin urheilijat ja –joukkueet voivat täydentää aiemmin hankittuja tuotteitaan edellisten jäätyä pieniksi tai uusien urheilijoiden aloittaessa. Toinen tärkeä ominaisuus on laaja kokovalikoima lasten koista aikuisten kokoihin, mikä mahdollistaa, että niin seuran lapset kuin aikuiset voivat käyttää samaa mallia. Näin seuran kaikilla jäsenillä on aina saman näköiset tuotteet käytössään.

 

Tuotevalikoima kattaa harjoittelussa käytettävät perustuotteet sekä muun muassa vapaa-ajan ulkoilutakit, housut ja tuulipuvut. Tuotteiden suunnittelussa ja materiaalien valinnassa on otettu huomioon niiden jokapäiväinen käyttö ja pesu. Lisäksi team Placen pitkät perinteet, jotka ulottuvat 1950-luvulle velvoittavat suomalaisen käsityön arvostukseen.